Търговските обекти и услуги /опаковане на багаж/ на летището работят денонощно през летния сезон, а извън сезона – с полетната програма на съответното летище като отварят с всеки пристигащ полет и 2 ч. преди заминаващ полет и работят, докато има пътници в салоните.

Пазаруването в безмитните магазини на летище Варна е особено приятно, не само заради богатия избор на предлаганите стоки, но също и заради атрактивните цени. Парфюми, козметика, алкохолни напитки
, тютюневи изделия и шоколади – добре дошли в рая за пазаруване! 

Перфектният аромат

Armani, Gaultier or Boss… Подарете на някого перфектния аромат. Нашите безмитни магазини предлагат голям избор от най-известните и ексклузивни марки парфюми на сензационно ниски цени.

 

Гореща мода

Изненадайте жена си с чантата, която винаги е искала. Или с изискан копринен шал. Жените обичат модерни дрехи и аксесоари.

 

Дълготрайна стойност

Донесете удоволствие на любовта на своя живот с елегантен часовник или очарователно колие. Бижутата са подаръци, които остават завинаги.

 

Специални подаръци за специални мъже

Не винаги е лесно да се намери перфектният подарък за едни мъж. На летище Варна ще откриете оригинални идеи за подаръци за мъже, включително висококачествен алкохол, ликьори, вино и часовници. Ще споделим най-добрите си идеи с вас.

 

Вижте как се озаряват лицата им

Дарете малко радост. Дали купувате подарък за нечий рожден ден или просто давате малко щастие, ние имаме много различни идеи за подаръци за деца. Нашите подаръци са необикновени и в същото време подходящи за възрастта.